Witam Poszukuje aktualnie pracy w gastronomii. Mam w tym zakresie kilkuletnie, za kilka dni minie 6 lat lat, do¶wiadczenie zdobyte w kilku miejscach pracy. Do dzisiaj zajmowa³em siê poni¿szymi obowi±zkami: - kierownik sali - kelner i barman - pizzer (przygotowywanie pizzy, dobór sk³adników, wytwarzanie ciasta) - bar sa³atkowy (przygotowywanie zestawów sa³atek i surówek) - kebab (przygotowywanie zestawów, zestawy, kebab w picie i tortilli, boxy, dobór i zakup sk³adników itp) - przygotowywanie burgerów - przygotowywanie zestawów obiadowych kuchni domowej (polskiej) - organizacja i marketing cateringu i dowozów Moje minusy o których wolê tu od razu napisaæ Mam 55 lat w gastronomi jestem owe kilka lat i nie jest to mój wyuczony zawód. Moje plusy Jestem dyspozycyjny zarówno w tygodniu i w weekendy, w dowolnym wymiarze godzin. Znajomo¶æ czterech jêzyków obcych Prawo jazdy kat B od ponad 30 lat Jest jeszcze wiele rzeczy jakie potrafiê zrobiæ i czasem mog± siê przydaæ, ale w tej konkretnej bran¿y na pocz±tku nie s± kluczowe Pozdrawiam